Välkommen på Öppet hus!

Fredagen den 26 november klockan 15:15 öppnar vi dörrarna till våra utökade lokaler i Essunga kommun, varmt välkommen på Öppet Hus.

 I januari 2020 tog Campus Västra Skaraborg över lokalerna på Södra vägen 7 & 9b i Nossebro. Sedan dess har det hänt grejer!

Uppgraderade lokaler och ny utbildning

I januari 2021 kom en förstelärare till verksamheten och lokalerna har fixats för en bättre arbetsmiljö för studerande och personal. I januari startar dessutom en helt ny utbildning i Essunga, det populära Vård- och omsorgsprogrammet.

Digitalisering

Vi har satsat på digitalisering. Den möjliggör att undervisning kan komma att sändas både från och till lokalerna i Nossebro. Undervisningen är interaktiv, så kallad hybridundervisning, vilket är en ny typ av undervisning som Campus Västra Skaraborg går i bräschen för i Sverige.

Strategisk satsning

Invånarna i Essunga kommun har svårt att ta sig till Lidköping, så även de som bor i den bortre gränsen av Vara och Grästorp kommuner. Och vi vill ha ett levande Campus inte bara i Lidköping. Grundidén med den digitala satsningen är att man ska kunna träffa andra studerande och läsa fler kurser och utbildningar i kommunen där man bor.

Praktisk information:
Datum och tid: Fredagen den 26 november, 15:15-17:00
Plats: Campus Västra Skaraborg i Essunga. Södra vägen 9b i Nossebro.

 Kom och utforska vår verksamhet, du är varmt välkommen!

Bild med information om öppet hus i Essunga

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: