Peter Stridsberg - Our Scenery

14 Jan, 2023 - 25 Feb, 2023
Information saknas
Lidköping
Fotoutställning i Lidköpings Konsthall

I Peter Stridsberg stillsamma bilder återfinns ett lugn som uppmuntra till reflektion. Hans fotografiska verk speglar förändringar i naturen och människans relation till sin omgivning. I sitt konstnärskap arbetar han med noggrant iscensatta bilder. Vi får ofta möta konstnären själv när han placerar sig själv i landskapet, antingen närmast sammansmält med naturen eller med en tydlig gräns däremellan.

Peter Stridsberg är född 1994 i Göteborg. Han bor och verkar i Umeå. Stridsberg utvecklar sin konstnärliga praktik främst genom fotografi, skulptur och installationer. I sitt konstnärskap utforskar och vidgar han gränslandet mellan en personlig dimension, natur och scenfotografi. Han reflekterar över våra egna föreställningar om vad som förväntas av ett landskap men också vad som upplevs eller tolkas i vår berättarkultur idag.

 

Vernissage 14 janauri 10.00-15.00.

Tillbaka till alla evenemang
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: